Immortal OD Green (CTS XHP staal) Bekijk groter

Immortal OD Green (CTS XHP staal)

23GVG

Nieuw product

De Cold Steel Immortal is een groot tactical vouwmes dat zijn inspiratie haalt bij de Romeinse Gladius. Hij is ontworpen door custom messenmaker Mike Wallace. Zijn opvallende lemmet is bijna gemaakt zoals een extra brede tanto, maar met een valse snijrand bovenaan.

Meer details

209,00 €

Meer informatie

Immortal OD Green

CTS XHP staal
23GVG

De Cold Steel Immortal is een groot tactical vouwmes dat zijn inspiratie haalt bij de Romeinse Gladius. Hij is ontworpen door custom messenmaker Mike Wallace. Zijn opvallende lemmet is bijna gemaakt zoals een extra brede tanto, maar met een valse snijrand bovenaan, zodat hij echt op een gladius zwaard lijkt. Door zijn verschillende satijn polijsting wordt het effect van het lemmet nog versterkt en doen de Immortal uitsteken tegenover andere vouwmessen. De Immortal is voorzien van Andrew Demko's gepatenteerde duim stud, wat het erg eenvoudig maakt om dit mes eenhandig te openen. Het kan ook vliegensvlug geopend worden door een trek uit je broekzak.

Het diep gegroefde handvat van de Cold Steel Immortal is gemaakt van Amerikaans G-10 dat verbreed naar het lemmet toe. Hierdoor krijg je een bijzonder goede en veilige grip, zelfs bij nat weer of als je handschoenen draagt. Verder steekt de sterke 6061 aluminium back spacer achteraan een beetje uit het handvat, waarmee je een flinke tik kan uitdelen. Uiteraard is de Immortal voorzien van het beste locking systeem in de wereld, de Tri-Ad lock. Dit maakt deze folder een sterk en super veilig mes om te gebruiken.

De Immortal komt in twee kleurenversies, de OD Green en de Coyote Tan versie.

Kenmerken

StaalCarpenter CTS XHP staal
Totale lengte22,9 cm
lemmet lengte10,2 cm
lemmet dikte3,5 mm
handvat12,7 cm G-10
Gewicht167 gram

Video Cold Steel Immortal

Klantbeoordeling

Accessoires