In prijs verlaagd! Hold Out III Serrated Edge Bekijk groter

Hold Out III (XHP staal)

11HCM

Nieuw product

De Hold Out is één van de favoriete messen van Cold Steel president Lynn Thompson. Het is een verrassend lichtgewicht vouwmes met uitzonderlijke prestaties.

Meer details

111,60 €

-10%

124,00 €

Meer informatie

Hold Out III (XHP staal)

11HCM

De Hold Out is wellicht het sterkste vouwmes beschikbaar in de wereld. Hun mooie minimalistische ontwerp is een wonder van functionaliteit.

Het lemmet is satijn gepolijst en erg breed. Ze lopen uit op een sterke punt en hebben een vlijmscherpe snijrand. Het snijdt met gemak door sterk en vezelachtig materiaal en maakt korte metten met taken die voor de meeste andere vouwmessen een echte uitdaging zijn.

Het Amerikaanse G-10 handvat is een strak ergonomisch ontwerp. Het geeft een zeer goed houvast en zal niet schuiven in de hand bij gebruik. De gaten in het handvat versterken dit nog. De Hold Out kan makkelijk op meerdere manieren gebruikt worden, dus als gewoon mes, ijspiek, maar ook als push mes.

Door zijn dunne en platte ontwerp, kan dit mes makkelijk op een subtiele manier gedragen worden. Het locking mechanisme is het TRI AD lock, wat zowat het beste en veiligste systeem in de wereld is.

Dit mes is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteits vouwmes.

Kenmerken

Nummer:11HCM
Naam:Hold Out III
Lengte lemmet:7,62 cm
Totale lengte:17,46 cm
Staal:Carpenter XHP staal
Gewicht:70,98 gram
Handvat:9,84  cm G-10
Pocket Clip:Stainless Pocket / Belt Clip

Video Cold Steel Hold Out III

Klantbeoordeling

Accessoires