Frenzy II (CTS XHP staal) Bekijk groter

Frenzy II (CTS XHP staal)

62PV2

Nieuw product

De Cold Steel Frenzy II is uitgevouwen langer dan 28 cm. We kunnen hem daarom niet naar Nederland versturen. Hij wordt wel naar Belgische adressen verstuurd of je kan hem hier ter plaatse komen ophalen.

Meer details

239,00 €

Meer informatie

Frenzy II

62PV2

De Cold Steel Frenzy is ontworpen door de prijswinnende custom messenmaker Andrew Demko. Hij haalt zijn inspiratie bij de Japanse Kabutowari, een mes met dikke rug, slank lemmet en een naaldscherpe punt.

Hij is gemaakt van premium Amerikaans CTS XHP staal. Dit staal staat bekend om zijn superieure eigenschap om zeer lang een vlijmscherpe snijrand te houden. Het lemmet is voorzien van een diepe groef.

Het handvat van de Frenzy is gemaakt van meerdere lagen G10 in twee kleuren. Het is 3D CNC gefreesd wat dit een fantastisch uiterlijk geeft. Het handvat is ergonomisch opgebouwd, wat dit mes erg comfortabel in gebruik maakt, maar ook een heel goede grip geeft.

Uiteraard is de Frenzy voorzien van het beste locking systeem in de wereld, de Tri-Ad lock. Dit maakt de Frenzy bruikbaar is extreme situaties. Het is een zeer betrouwbaar en veilig mes.

Kenmerken

Staal: Carpenter CTS® XHP alloy steel
Totale lengte: 31,2 cm
Lemmet lengte: 14 cm
Lemmet dikte: 3,4 mm
Handvat: 17,1 cm twee kleurig G10
Gewicht: 162 gram
Extra: met clip

Video Cold Steel Frenzy

Video interview met Ron Balicki over de Cold Steel Frenzy

Klantbeoordeling

Accessoires