Double Safe Hunter Bekijk groter

Double Safe Hunter

23JA

Nieuw product

De Double Safe Hunter is een budgetvriendelijke, maar sterk vouwmes. Bovendien geeft hij topprestaties. Het ideale mes voor jagers en outdoor liefhebbers met een beperkt budget.

Meer details

39,90 €

Meer informatie

Double Safe Hunter

23Ja

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk, maar tegelijk sterk presterend vouwmes, dan is de Double Safe Hunter wat je zoekt. Je herkent misschien de old-school Voyager in zijn voorkomen. Zijn brede clip point lemmet is 3,5 inch lang en gemaakt van 8Cr13MoV staal, gehard tot 57-58 Rockwell.

Ongeacht de situatie, met de Double Safe Hunter weet je dat je een goed mes in je hand hebt. Het lemmet is klein genoeg om precies werk te leveren, maar toch groot genoeg voor het villen van een muis tot een eland.

Ook het handvat is erg goed. Het is gemaakt van GFN (glass filled nylon). Het is dus, ergonomisch en het is voorzien van een plastic clip om op je broekzak te plaatsen. Dit plastic is sterk, maar toch zacht voor je hand.

De Double Safe Hunter is voorzien van een kwaliteits rocker lock dat bovenop nog een tweede veiligheidsmechanisme heeft. Wanneer dit geactiveerd is, is dit bijzonder bestendig tegen schok en impact.

Met de Double Safe Hunter in je uitrusting zullen jagers en outdoor liefhebbers met een beperkt budget zeker zijn dat ze klaar zijn voor elk avontuur.

Klantbeoordeling

Accessoires