vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Pro Lite Tanto Bekijk groter

Pro Lite Tanto

20NST

Nieuw product

Super handig tanto vouwmes met Tri-Ad lock systeem.

Meer details

79,00 €

Meer informatie

Pro Lite Tanto

20NST

De Cold Steel Pro Lite is een heel handig tanto vouwmes. Hij is ontworpen met maar één doel: een vouwmes maken dat sterk en duurzaam is, zoals Cold Steel fans verwachten, maar aan een zeerbetaalbare prijs.

De Pro Lite tanto is ontworpen door de beroemde custom messenmaker Andrew Demko. Hij is voorzien van een high satin polish afwerking. Het lemmet is gemaakt van cryo-gekoeld 4116 roestvrij staal (in Duitsland gemaakt). Dit staat staat bekend dat het geslepen kan worden tot een zeer scherpe snijrand en behoud die snijrand lange tijd. Bovendien is de verhouding tussen chromium en carbon zo gemaakt dat hij een excellente corrosie weerstand heeft en optimale sterkte. Het handvat is gemaakt van mat GFN Polymeer en is voorzien van een clip die verplaatst kan worden voor links- en rechtshandige gebruikers.

Dit vouwmes is ook voorzien van het zeer gewaardeerde Tri-Ad locking systeem dat extra veiligheid en sterkte geeft aan je Pro Lite. Dat bleek ook uit de vele vergaande tests die Cold Steel uitvoerde met dit mes.

Kenmerken

Lengte: 20,3 cm
Lemmet: 8,9 cm - German 4116 steel
Lemmet dikte: 3 mm
Handvat: 11,4 cm - GFN (fiberglass reinforced nylon)
Gewicht: 94 gram
met verwisselbare clip (voor links- en rechtshandig gebruik)

Klantbeoordeling

Accessoires