vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

XL Drop Forged Voyager Bekijk groter

Drop Point Voyager XL

29AXB

Nieuw product

Sterke Voyager met Tri Ad lock en zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Meer details

119,00 €

Meer informatie

XL Drop Point Voyager

29AXB

De Cold Steel Voyager serie is gemaakt om een mes voor iedereen te zijn. Deze Drop Forged Voyager is lichtgewicht, comfortabel om te dragen en super scherp. Het is vooral een zeer betrouwbaar mes dat je nooit in de steek laat.

De Drop Point Voyager is perfect voor jacht en camping, maar ook zeer bruikbaar voor de meest alledaagse activiteiten zoals het snijden van touw, kartonnen dozen en nog veel meer. Hij wordt echter ook vaak gekozen als survivalmes en ook bij reddingsdiensten en leger wordt hij gebruikt.

Hij is gemaakt van Japans AUS10A staal en is voorzien van het welbekende Cold Steel Tri-Ad locking systeem. Dat wordt wel eens het beste locking systeem in de wereld genoemd. Dat maakt dat dit mes betrouwbaar is en dus veilig is voor je vingers.

Het handvat is gemaakt van ergonomisch Griv-Ex en werd versterkt met hittebehandeld 6061 aluminium liners. Dat maakt dat dit handvat een comfortabele en veilige grip geeft, zelfs bij langdurig gebruik en gebruik in harde omstandigheden.

Kenmerken

Gewicht: 228 gram

Dikte: 4 mm

Handvat: 17,1 cm - Griv-Ex

Lemmet: 14 cm - AUS10A staal

Totale lengte: 31,1 cm

Opgelet

Deze Drop Point Voyager is verkrijgbaar de gewone en XL versie. We kunnen de XL versie niet naar Nederland sturen omwille van de wetgeving daar. We versturen wel naar Belgische adressen. Uiteraard kan dit mes ook ter plaatse bij ons opgehaald worden.

Klantbeoordeling

Accessoires