vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! AD-15 lite Bekijk groter

AD-15 lite

58SQL

Nieuw product

Het meest comfortabele en gebruiksvriendelijke Cold Steel vouwmes ooit. Nu in onze budgetvriendelijke lite versie. Design door Andrew Demko.

Meer details

149,00 €

-10,00 €

159,00 €

Meer informatie

AD-15 Lite

58SQL

Onze originele AD-15 is een topmes en hij is elke euro waard, maar in zijn prijsklasse is hij niet voor iedereen weggelegd. De AD-15 lite is onze economische versie. Hij is identiek in zijn stijl, uitzicht en opbouw. De lite heeft echter een lemmet gemaakt van Japans 10A staal en heeft een Griv-Ex handvat dat injection molded is ipv CNC gemaakt.

De Cold Steel AD-15 kan wel eens het meest comfortabele en gebruiksvriendelijke vouwmes zijn dat we ooit gemaakt hebben. Het is gemaakt naar voorbeeld van het origineel gemaakt door custom messenmaker Andrew Demko. Dit mes kan zeer eenvoudig met beide handen gebruikt worden en kan éénhandig geopend worden.

het speervormige lemmet komt met een faux snijrand bovenaan voor een sterke uitstraling. Het lemmet is zo gemaakt dat het zowel veel stootkracht heeft alsook een topper is voor precisiewerk.

Het unieke hybride handvat van de AD-15 is zijn meest opvallende kenmerk. Het mes is voorzien van Andrew Demko's Scorpion lock. Dit Scorpion Lock is bijna onverwoestbaar.

Kenmerken:

- Totale lengte: 21,6 cm
- Lemmet: 8.9 cm, Japans AUS10A staal
- Handvat: 12,7 cm, Griv Ex
- Roestvrij stalen clip
- Gewicht: 176 g

Klantbeoordeling