vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Kris Voyager Bekijk groter

Kris Voyager (XL)

29AXW

Nieuw product

Voyager vouwmes geïnspireerd op de Kris messen uit Zuid-Oost Azië

Meer details

149,00 €

Meer informatie

Kris Voyager

29AXW

De Kris Voyager is onze nieuwste Voyager vouwmes. Hij is geïnspireerd door de Kris messen uit Zuid-Oost Azië. Dit bijzondere mes wordt vlijmscherp geleverd.

De Cold Steel Voyager messen zijn bedoeld als mes voor iedereen. Ze zijn lichtgewicht, comfortabel, supersterk en zeer betrouwbaar.

Ze zijn uitermate geschikt voor de jacht, kamperen, maar ook voor dagdagelijks gebruik. Ze onderscheiden zich in survival en reddingssituaties. Ze worden in de VS dan ook vaak gebruikt door politie en militair personeel. Zij appreciëren de combinatie tussen de hoge snijprestaties van dit mes en de veiligheid waarmee dit mes gebruikt kan worden.

De Cold Steel Kris Voyager is voorzien van een AUS 10A roestvrij stalen lemmet. Het klikt vast met het welbekende Tri-Ad locking mechanisme, het beste locking systeem in de wereld.

De Griv-Ex handvaten zijn ergonomisch gebouwd en zijn versterkt met 6061 alumium liners. Dat geeft het mes een comfortabele grip, ook in uitdagende omstandigheden.

Dit is een bijzonder mes dat een plaats verdient in iedere verzameling.

Opgelet

Dit mes is uitgevouwen langer dan 28 cm. Het is daarom niet legaal in Nederland. We versturen daarom enkel naar Belgische adressen. Uiteraard kan het mes ook bij ons opgehaald worden.

Kenmerken:

Weight210 gram
Blade Length14 cm
Handle17,2 cm - Griv-Ex™
Steel / MaterialAUS10A
Overall31,2 cm
Clip2-zijdig bruikbare clip

Klantbeoordeling

Accessoires