vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Recon 1 Spear point Bekijk groter

Recon 1 Spear point

27BS

Nieuw product

Eén van onze populairste messen onder militairen, politie en reddingsdiensten. Maar ze worden ook vaak gekozen als EDC mes.

Meer details

195,00 €

-4,00 €

199,00 €

Meer informatie

Recon 1 Spear Point

27BS

Onze Recon 1 vouwmessen zijn erg populair bij militairen, politie en reddingsdiensten. Maar ze worden ook vaak gekozen als EDC (every day carry) mes. Ze hebben een zeer goede reputatie om sterk en betrouwbaar te zijn. Elk facet van hun ontwerp is zo gemaakt dat ze zo effectief en duurzaam mogelijk zijn.

Het lemmet van deze Recon 1 Spear Point is gemaakt van S35VN staal. Dit uitzonderlijke Amerikaanse superstaal is niet enkel zeer hard en duurzaam, maar je kan er ook een zeer fijne snijrand opzetten die erg lang blijft. Het wordt dan ook vaak gebruikt voor high end custom messen. Het lemmet is afgewerkt met een DLC coating (diamond like coating) wat het krasbestendiger maakt en de snijprestatie nog verbetert.

De Recon 1 Spear point is uitgerust met het Tri-Ad lock, het beste locking systeem in de wereld. Dat maakt dat dit mes ook zeer betrouwbaar en veilig is, zelfs in zeer uitdagende omstandigheden. Het handvat is afgewerkt met G-10 en een sterke pocket clip.  We hebben zelfs een extra clip voorzien zodat je het mes ook aan je andere zijde kan dragen. Door de vormgeving en het G-10 is dit handvat comfortabel in gebruik én geeft het een zeer goede grip.

Dit mes kan éénhandig geopend worden.

Kenmerken:

Lengte: 23,8 cm
Lemmet: 10,2 cm - CPM-S35VN staal met DLC-coating
Handvat: 13,6 cm - G-10
Dikte: 3,5 mm
Gewicht: 150 gram
inclusief tweezijdige clip

Video Cold Steel Recon 1 Spear point

Klantbeoordeling

Accessoires