vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

XL Voyager Tanto Bekijk groter

XL Voyager Tanto

29AXT

Sterke XL tanto met zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Meer details

119,00 €

Meer informatie

XL Voyager Tanto

29AXT

De Cold Steel Voyager serie is gemaakt om een mes voor iedereen te zijn. Deze tanto is lichtgewicht, comfortabel om te dragen en super scherp. Het is vooral een zeer betrouwbaar mes dat je nooit in de steek laat.

De Voyager Tanto is perfect voor jacht en camping, maar ook zeer bruikbaar voor de meest alledaagse activiteiten zoals het snijden van touw, kartonnen dozen en nog veel meer. Hij wordt echter ook vaak gekozen als survivalmes en ook bij reddingsdiensten en leger wordt hij gebruikt.

Hij is gemaakt van Japans AUS10A staal en is voorzien van het welbekende Cold Steel Tri-Ad locking systeem. Dat wordt wel eens het beste locking systeem in de wereld genoemd. Dat maakt dat deze tanto er betrouwbaar is en dus veilig is voor je vingers.

Het handvat is gemaakt van ergonomisch Griv-Ex en werd versterkt met hittebehandeld 6061 aluminium liners. Dat maakt dat dit handvat een comfortabele en veilige grip geeft, zelfs bij langdurig gebruik en gebruik in harde omstandigheden.

Opgelet

Deze tanto is verkrijgbaar de gewone en XL versie. We kunnen de XL versie niet naar Nederland sturen omwille van de wetgeving daar. We versturen wel naar Belgische adressen. Uiteraard kan dit mes ook ter plaatse bij ons opgehaald worden.

Wil u naar de gewone versie van de Voyager Tanto gaan? Klik dan hier.

Klantbeoordeling

Accessoires