vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! AD-15 Bekijk groter

AD-15

58SQ

Nieuw product

De Cold Steel AD-15 kan wel eens het meest comfortabele en gebruiksvriendelijke vouwmes zijn dat we ooit gemaakt hebben. Het is gemaakt naar voorbeeld van het origineel gemaakt door custom messenmaker Andrew Demko.

Meer details

249,00 €

-20,00 €

269,00 €

Meer informatie

AD-15

58SQ

De Cold Steel AD-15 kan wel eens het meest comfortabele en gebruiksvriendelijke vouwmes zijn dat we ooit gemaakt hebben. Het is gemaakt naar voorbeeld van het origineel gemaakt door custom messenmaker Andrew Demko. Dit mes kan zeer eenvoudig met beide handen gebruikt worden en kan éénhandig geopend worden.

het speervormige lemmet komt met een faux snijrand bovenaan voor een sterke uitstraling. Het lemmet is zo gemaakt dat het zowel veel stootkracht heeft alsook een topper is voor precisiewerk.

Het unieke hybride handvat van de AD-15 is zijn meest opvallende kenmerk. Het mes is voorzien van Andrew Demko's Scorpion lock. De onderkant van het handvat is gemaakt van 3D-gevormd 6061 aluminium dat een integrale back spacer heeft welke de sterke compressie veer verbergt. Dit Scorpion Lock is bijna onverwoestbaar.

Kenmerken:

- Lemmet: CPM S35VN steel
- Totale lengte: 21,6 cm
- Lemmet lengte: 8.9 cm
- Lemmet dikte: 3,8 mm
- Handvat: 12,7 cm, G-10 en 6061 aluminium
- Roestvrij stalen clip
- Gewicht: 184 g

Video Cold Steel AD-10

Klantbeoordeling

Accessoires