vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Luzon (Medium) Bekijk groter

Luzon (Medium)

20NQL

Nieuw product

De Luzon vouwmessen zijn geïnspireerd op een aantal balisongs in de collectie van Cold Steel president Lynn C. Thompson, maar met de functionaliteit van een vouwmes. Aangezien een balisong in België en Nederland niet legaal zijn, zijn deze Luzon messen een goed en legaal alternatief.

Meer details

59,00 €

Meer informatie

Luzon (Medium)

20NQL

De Luzon vouwmessen zijn geïnspireerd op een aantal balisongs in de collectie van Cold Steel president Lynn C. Thompson, maar met de functionaliteit van een vouwmes. Aangezien een balisong in België en Nederland niet legaal is, zijn deze Luzon messen een goed en legaal alternatief.

Het lemmet van de Cold Steel Luzon is gemaakt van 8Cr13MoV roestvrij staal. Het werd professioneel gehard tot 57-58 Rockwell. Hij heeft een scherpe sterke punt en heeft net genoeg buik meegekregen om zowel functioneel te zijn om te snijden als te hakken.

Het handvat is gemaakt met een bamboo motief met een zeer goede grip. Het is gemaakt van GFN (glass filled nylon). Ze zijn onaantastbaar door regen en wind en ze zijn helemaal anders dan de handvaten die je van Cold Steel kent.

De Luzon is een knap en budgetvriendelijk mes. Ze zijn erg soepel in het openen, maar tegelijk zo gemaakt je er veilig mee kan werken. Het sterke leaf-spring lock wordt nog extra versterkt door een tweede beveiligingsmechanisme (Cold Steel patent) dat enorm veel impact aankan. Het houdt je vingers veilig, zelfs onder de ergst mogelijke omstandigheden.

De Cold Steel Luzon komt in twee versies, een Large en een Medium versie. Beiden zijn voorzien van een opening voor een lanyard en hij wordt geleverd met GFN pocket clips zowel voor rechtshandig als linkshandig gebruik.

Zoek je een bugetvriendelijk, maar supersterk mes, dan is de Luzon wat je zoekt.

Kenmerken

Gewicht105 gram
Dikte2,75 mm
Lemmet lengte
4” - 10,2 cm
Handvat5" - 12,7 cm GFN
Staal8Cr13MoV roestvrij
Totale lengte
9" - 22,9 cm
Cliptweezijdig bruikbare clip

Klantbeoordeling

Accessoires