vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Black Talon II Plain Edge Bekijk groter

Black Talon II

22B

Nieuw product

De Black Talon II is onze nieuwe versie van de revolutionaire Black Talon. Hij heeft een kenmerkend lemmet gemaakt van S35VN superstaal. Hij is op meerdere vlakken verbeterd om hem nog duurzamer te maken.

Meer details

184,00 €

-12,00 €

196,00 €

Meer informatie

Black Talon II

S35VN staal
22B

De originele Black Talon van Cold Steel was een revolutionair mes in vele opzichten. Handgemaakt en gelimiteerde editie, was dit mes gemaakt van een gekromd talon lemmet in Japans San Mai staal. Hij had een titanium frame met G10 handvat en een - voor zijn tijd - zeer sterk locking systeem.

Op vraag van vele fans heeft Cold Steel nu een nieuwe versie gemaakt, de Black Talon II. Het is een gezamelijk ontwerp tussen custom messenmaker Andrew Demko en Cold Steel president Lynn Thompson.

Het lemmet van de Black Talon II is nog steeds voorzien van de kenmerkende neerwaartse punt en de uitgesproken buik. Deze nieuwe versie is echter gemaakt van het hoogwaardige Amerikaanse S35VN superstaal. Ook werden een aantal punten herontworpen om het mes nog sterker en duurzamer te maken.

Het handvat is voorzien van de beste kwaliteit Amerikaanse G10 met textuur, zodat je dit mes stevig kan vasthouden, ook in koud weer of natte omstandigheden.

Het contrast tussen het diepe zwart van het handvat en het rijke satijngepolijste lemmet geven dit mooie mes zijn typische stijl.

De Black Talon II is voorzien van het supersterke Tri-Ad locking systeem voor extra veiligheid en sterkte.
Dit lichtgewicht mes zal een centrale plaats krijgen in iedere collectie.

Kenmerken:

 Gewicht: 136 gram
 Lemmet dikte: 3.5mm
 Lemmet lengte: 10,2 cm
 Handvat: 14 cm G-10
 Totale lengte: 24,2 cm
 Staal: S35VN
 Pocket Clip: Tweezijdig bruikbare Pocket / Belt Clip

Video Black Talon II

Klantbeoordeling

Accessoires