vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Tiger Claw Bekijk groter

Tiger Claw

22C

Nieuw product

De Cold Steel Tiger Claw is hét voorbeeld van een goed vouwmes met karambit design. Hij is ontworpen door de welbekende custom messenmaker Andrew Demko.

Meer details

189,00 €

-10,00 €

199,00 €

Meer informatie

Tiger Claw (plain edge)

22C

De Cold Steel Tiger Claw is hét voorbeeld van een goed vouwmes met karambit design. Hij is ontworpen door de welbekende custom messenmaker Andrew Demko en zit vol vernieuwing.

Deze Steel Tiger Plain Edge 22C werd gemaakt naar voorbeeld van het originele ontwerp dat Demko voor zichzelf maakte om kabels, touwen enzovoort te snijden. Het ontwerp is gelijk, maar het staal dat Cold Steel voor dit mes gebruikt is premium S35VN staal.

Hierdoor krijgt de Steel Tiger de tactische snij- en slagkracht van een Filipijns of Indonesische karambit, maar tegelijk het practische van een zeer sterk werkmes.

Door de duimplaat, kan dit mes tweehandig en zeer snel getrokken en geopend worden..De Cold Steel Tiger Claw is een typisch voorbeeld van de minimalistische stijl die Andrew Demko gebruikt. Hij heeft een slank US G10 handvat, een matte zwarte aluminium ring en wel het meest belangrijke, hij heeft het nieuwe locking systeem van Cold Steel..Dit is een vernieuwd Ti-Ad lock systeem, dat even sterk is, maar nog vlotter en sneller te openen is.

Kenmerken

Gewicht: 145 gram
Lemmet dikte: 3.5 mm
Lemmet lengte: 3"
Handvat: 15,2 cm G-10
Totale lengte: 22,9 cm
Staal: S35VN
Pocket Clip: Tweezijdig bruikbare Pocket / Belt Clip

Video Cold Steel Tiger Claw

Klantbeoordeling

Accessoires