vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Counter Point XL (10A steel) Bekijk groter

Counter Point XL

10AA

De Counter Point XL is een vouwmes met een sterke prijs kwaliteit verhouding en ongelooflijke prestaties.

.

Meer details

140,00 €

-9,00 €

149,00 €

Meer informatie

Counter Point XL

10AA

De Counter Point XL (10AA) is het nieuwste model in de Counter Point Series. Het is een stiletto geïnspireerd vouwmes met speervormig lemmet gemaakt in het sterke 10A staal. Zijn 6 inch lange lemmet heeft een uitgesproken valse snijrand aan de bovenkant een een mooie satijnafwerking. Dit goed uitziende mes is niet alleen een streling voor het oog, het is ook een echte presteerder. Het is een zeer goed EDC (every day carry) mes.

Het lichtgewicht handvat is gemaakt van GRIV-EX, een super kunststof gepionierd door Cold Steel en versterkt met aluminium liners. Het handvat is comfortabel en veilig om op meerdere manieren te gebruiken. De Counter Point is de perfecte combinatie tussen een boot knife en een sterk presterend vouwmes.

Deze Counter Point XL doet de competitie verbleken. Zijn sterke prijs kwaliteit verhouding en zijn ongelooflijke prestaties maken de keuze voor dit mes niet moeilijk.

Kenmerken:

Lemmet lengte: 15,2 cm
Lemmet dikte: 3,5 mm
Totale lengte: 33,3 cm
Gewicht: 224 gram
Staal: 10A staal
Clip: verwisselbaar voor linkshandig gebruik

Opgelet

Dit mes is uitgevouwen langer dan 28 cm. We mogen het omwille van de wetgeving niet naar Nederland versturen. We versturen wel naar Belgische adressen. Uiteraard kan dit mes ook bij ons opgehaald worden.

Video Cold Steel Counter Point XL


Klantbeoordeling

Accessoires