vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Espada (Ex. Large) Bekijk groter

Espada (Extra Large)

62MA

Nieuw product

De Espada is één van de mooiste Cold steel messen ooit. Hij is gebaseerd op de Navaja messen uit Spanje, maar modern in uiterlijk en materiaal.

Meer details

599,00 €

-50,00 €

649,00 €

Meer informatie

Espada XL

62MA

De messen uit de Espada serie zijn bij de mooiste die we ooit gemaakt hebben. Ze zijn gebaseerd op de Navaja messen uit Spanje, maar modern in uiterlijk en materiaal. Al vanaf hun lancering, zijn deze Espada gezocht door verzamelaars.

De Cold Steel Espada is ontworpen door Andrew Demko en Lynn C. Thompson. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, de Large en de XL. Hoewel ze groot zijn, blijven ze toch erg praktisch en comfortabel. Deze messen kunnen al vliegensvlug geopend worden bij het uittrekken uit je broekzak.

De Espada's zijn gemaakt van S35VN staal. Dit staal staat erom bekend dat het geslepen kan worden tot een superfijne snijrand, maar ook dat het die snijrand uitzonderlijk lang kan houden.  Het handvat is gemaakt van gepolijst G-10 en spiegelgepolijst 7075 Aluminium.

Uiteraard is zo'n fantastisch mes voorzien van het beste locking systeem in de wereld, het Tri-Ad lock. Bij onze testen kon de XL Espada een gewicht dragen van maar liefst 270 kilogram. Dat krijg je dus niet kapot.

Ben je op zoek naar een vouwmes met net dat ietsje meer, dan zijn deze Espada wat je zoekt.

Kenmerken

Gewicht

454 gram

Dikte lemmet

4mm

Lemmet lengte

19,1 cm

Handvat

23,5 cm

Staal

S35VN

Totale lengte

42,6 cm

Cold Steel Espada Video

Klantbeoordeling

Accessoires