vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Rajah II Black - Zeldzaam - Lynn Thompson Personal Collection Bekijk groter

Rajah II Black - Zeldzaam - Lynn Thompson Personal Collection

62KGB

Nieuw product

Dit zeldzame mes worden al tientallen jaren niet meer gemaakt. ColdSteel.be kreeg de kans om een aantal messen te verwerven uit de persoonlijke collectie van Cold Steel oprichter en president Lynn Thompson. Met een certificaat van authenticiteit.

Meer details

299,00 €

Meer informatie

Rajah II Black

Lynn Thompson Personal Collection

62KGB

Dit zeldzame mes worden al tientallen jaren niet meer gemaakt. Hij is dan ook erg moeilijk te vinden. ColdSteel.be kreeg de kans om een aantal messen te verwerven uit de persoonlijke collectie van Cold Steel oprichter en president Lynn Thompson. Deze uitzonderlijke kans is nog interessanter omdat dit mes geleverd wordt met een certificaat van authenticiteit waarin Lynn aangeeft dat dit mes uit zijn eigen verzameling komt.

De Rajah messen zijn ontworpen door de custom messenmaker Andrew Demko. Ze zijn groot genoeg om het gevoel te hebben dat je een vaste Kukri beet hebt. Door zijn typisch buikvormige lemmet, heeft de Rajah enorm veel snijoppervlak. Dit type messen worden vaak genoemd als de meest efficiënte messen in de wereld.

Het lemmet is gemaakt in AUS-8A staal en is vlijmscherp. De snijranden zijn hollow grind geslepen, wat ze nog scherper maakt. Het handvat is uitermate ergonomisch gevormd en geeft een bijzonder goede grip, ook in uitdagende omstandigheden.

Natuurlijk is een mes als deze Rajah II Black voorzien van het beroemde Tri-Ad lock systeem. Dit vergrendelsysteem is wellicht het sterkste dat er bestaat en maakt dat de Rajah zeer veilig gebruikt kan worden, zelfs in zeer moeilijke omstandigheden.
Dit mes is een topper, een trouwe metgezel voor survival, outdoor of voor je dagelijkse werk. Maar eigenlijk hoort dit mes in een verzameling thuis. Hij is zo zeldzaam en is niet vervangbaar. Het zou dan ook zonde zijn om dit unieke stuk te gebruiken. Dan kan je beter nog een gewone Rajah bijbestellen :)

Opgelet

We kunnen dit mes niet naar Nederland versturen omwille van wetgeving. We versturen wel naar Belgische adressen. Je kan uiteraard ook altijd komen ophalen (na afspraak).

Kenmerken

Lemmet: 15,2 cm Japans AUS 8A staal
Totale lengte: 35,6 cm
Met Tri-Ad lock

Lynn Thompson Personal Collection

We hebben drie verschillende messen uit Lynn Thompson's persoonlijke collectie.
Ze komen allen met een certificaat van authenticiteit, ondertekend door Lynn Thompson zelf.

Rajah I (62K)
Rajah II Black (62KGB)
Rajah II in BD1 staal (62KGC) UITVERKOCHT

Alle drie messen zijn zeldzaam en zeer moeilijk vast te krijgen.

Klantbeoordeling

Accessoires