vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Counter Point XL serrated Bekijk groter

Counter Point XL serrated

10AAS

Nieuw product

De Counter Point XL serrated is een vouwmes met een sterke prijs kwaliteit verhouding en ongelooflijke prestaties.

.

Meer details

159,00 €

Meer informatie

Counter Point XL serrated

10AAS

De Counter Point XL serrated (10AAS) is het nieuwste model in de Counter Point Series. Het is een stiletto geïnspireerd vouwmes met speervormig lemmet gemaakt in het sterke 10A staal. Zijn 6 inch lange lemmet heeft een uitgesproken valse snijrand aan de bovenkant een een mooie satijnafwerking. Dit goed uitziende mes is niet alleen een streling voor het oog, het is ook een echte presteerder. Het is een zeer goed EDC (every day carry) mes.

Het lichtgewicht handvat is gemaakt van GRIV-EX, een super kunststof gepionierd door Cold Steel en versterkt met aluminium liners. Het handvat is comfortabel en veilig om op meerdere manieren te gebruiken. De Counter Point is de perfecte combinatie tussen een boot knife en een sterk presterend vouwmes.

Deze Counter Point XL serrated doet de competitie verbleken. Zijn sterke prijs kwaliteit verhouding en zijn ongelooflijke prestaties maken de keuze voor dit mes niet moeilijk.

Kenmerken:

Lemmet lengte: 15,2 cm
Lemmet dikte: 3,5 mm
Totale lengte: 33,3 cm
Gewicht: 224 gram
Staal: 10A staal
Gekartelde snijrand
Clip: verwisselbaar voor linkshandig gebruik

Opgelet

Dit mes is uitgevouwen langer dan 28 cm. We mogen het omwille van de wetgeving niet naar Nederland versturen. We versturen wel naar Belgische adressen. Uiteraard kan dit mes ook bij ons opgehaald worden.

Klantbeoordeling

Accessoires