Safe Maker 1 Bekijk groter

Safe Maker 1 (VG-1 staal)

12DBSJ1

Nieuw product

DISCONTINUED

De Safe Maker I is een push dagger. Hij is legaal in België, maar niet in Nederland. Hij kan dus wel verstuurd worden naar België of bij ons opgehaald worden.

Meer details

129,00 €

Meer informatie

Safe Maker 1
12DSJ1

Cold Steel maakt al 25 jaar push daggers. En het is er steeds beter in geworden. In de Verenigde Staten worden push daggers als deze Safe Maker vaak ingezet door militairen omwille van hun compactheid en kracht. In tegenstelling tot een pistool of revolver zullen ze ook nooit falen in het veld.

De Safe Maker Series is ontworden door Lynn C. Thompson en het zijn beste prijs-kwaliteit pushdaggers in de wereld. Het lemmet, de schacht en de T vormige tang zijn gesmeed uit 1 stuk VG-1 staal. Hierdoor is deze push dagger vrij van scherpe oppervlaktes die de hand kunnen irriteren. Door zijn wartebehandeling en sub zero afkoeling, is dit mes zo goed als onbreekbaar.

Ook aan het handvat werd veel aandacht gegeven. Dit is gemaakt van schokabsorberend Kray-Ex. Dit handvat kapselt de T vormige tang en een deel van de schacht in voor een optimaal comfort, zelfs als dit mes in een veeleisende situatie gebruikt wordt.

De Safe Maker is verkrijgbaar in twee formaten, elk voorzien van een makkelijk camoufleerbare en stevige Secure-Ex schede. De kleinere versie heeft ook een stalen kralenketting, zodat deze ook als nekmes kan gedragen worden.

Klantbeoordeling

Path: > > > Safe Maker 1 (VG-1 staal)

Accessoires