Leatherneck Tanto Bekijk groter

Leatherneck Tanto (German D2 Steel)

39LSFDT

Nieuw product

De Leatherneck Tanto is een sterk, combat ready vast mes. Hij is erg populair bij het Amerikaanse leger en heeft zijn kwaliteit al in heel veel situaties bewezen.

Meer details

139,00 €

Meer informatie

De Leatherneck Series bestaat uit sterke, combat ready vast messen met twee lemmet stijlen. Beiden zijn erg populair bij het Amerikaanse leger en hebben hun kwaliteit al in heel veel situaties bewezen.

De Leatherneck SF (Semper-Fi) heeft een mooi clip point lemmet. Het is hol geslepen met de hand waardoor hij zeer scherp is.

De Leatherneck Tanto heeft een typisch tanto lemmet met versterkte tip voor extra kracht en duurzaamheid.

Beide zijn gemaakt van Duits D2 staal en afgewerkt met een niet reflecterende, zeer krasbestendige DLC laag (Diamond Like Coating).

Om de hand te beschermen is elke Leatherneck voorzien van een superieure stalen handbescherming. De handvaten zijn gemaakt van Kray-Ex met diep reliëf voor een optimale grip. Het handvat eindigt in een dikke stalen cap dat al een wapen op zich is en ook kan doorgaan voor een hamer in noodgevallen.

Om de Leatherneck veilig en comfortabel te dragen is hij voorzien van een sterke en veelzijdige Secure-Ex schede die zowel links als rechts gedragen kan worden.

Specificaties:
Gewicht: 346 gram
Lemmet dikte: 5 mm
Lemmet lengte: 17,2 cm
Handvat: 12,7 cm Griv-Ex™ & Kray-Ex™
Staal: Duits D2 Steel met DLC Coating
Totale lengte: 30,5 cm
Schede: Secure-Ex®

Klantbeoordeling

Accessoires