Brave Heart Bekijk groter

Brave Heart (AUS-8A-staal)

11SDS

Nieuw product

Cold Steel's Brave Heart is de moderne versie van de typische Schotse dolk, de Skean Dhu. Het is een klein en compact mes dat je graag bij je zal dragen.

Meer details

99,00 €

Meer informatie

Brave Heart

11SDS

De highlanders uit Schotland's verre verleden, droegen een klein, maar effectief mes met een vaak mooi uitgewerkte houten handvat. Het werd de Skean Dhu (zwart mes) genoemd.

Cold Steel's Brave Heart is een moderne versie van deze Skean Dhu. Het is een klein en compact multifunctioneel mes dat je graag zal gebruiken als gebruiksmes of bij de jacht. Het is echter ook een zeer mooi bootknife (mes om in de laars te plaatsen).

De dunne naaldscherpe tip is perfect om te doorboren en het lemmet zelf is met de hand bijgeslepen tot een vlijmscherpe rand. De traditionele inkervingen in het lemmet zijn zowel decoratief als functioneel. Het geeft een sterk anti-slip platform voor de duim of wijsvinger voor optimale controle van je mes.

Het compacte Kray-Ex handvat is ontworpen om de Brave Heart op verschillende manieren te kunnen dragen. Door zijn platte vorm, zal het ook bijdragen tot een betere grip en kan het niet in de hand draaien. Kray-Ex is een superieur materiaal dat Cold Steel gebruikt omwille van zijn sterkte en capaciteit om harde slagen te weerstaan.

Kenmerken

Lemmet lengte: 10,2 cm
Totale lengte: 19,7 cm
Staal: Japans AUS 8A roestvrij staal
Dikte lemmet: 2,8 mm
Handvat: Kray-Ex
Schede: Secure-Ex

.

Beoordelingen

Path: > > > Brave Heart (AUS-8A-staal)

Accessoires