vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Boar Spear (enkel ophalen) Bekijk groter

Boar Spear (enkel ophalen)

95BOASK

Nieuw product

Gedurende 200 jaar heerste de Boar Spear (everzwijnenspeer) als het favoriete stafwapen in de Europese bossen en vaak ook op het slagveld. Deze Cold Steel Boar Spear is onze moderne versie van deze klassieke speer. Hij is gesmeden uit medium SK-5 koolstofstaal.

Meer details

119,00 €

-30,00 €

149,00 €

Meer informatie

Boar Spear

95BOASK

Gedurende 200 jaar heerste de Boar Spear (everzwijnenspeer) als het favoriete stafwapen in de Europese bossen en vaak ook op het slagveld. Alleen de uitvinding van betrouwbare vuurwapens in de 18e eeuw was in staat om zijn roem te doen vervagen. Deze jachtspeer zou volledig verdwenen zijn als het niet was voor de decadente smaken van de Noord-Europese adel: Zij zagen het jagen als een speer als veel spannender als met een vuurwapen.

Deze Cold Steel Boar Spear is onze moderne versie van deze klassieke speer. Hij is gesmeden uit medium SK-5 koolstofstaal en warmtebehandeld tot een veerkrachtige spanning. Hierdoor is de massieve speerpunt ontworpen om te buigen onder stress in plaats van te breken. Het is geslepen tot een scherpe snede en heeft een stevige versterkende rib om het zo stijf mogelijk te maken voor maximale penetratie.

De everzwijnenspeer wordt geleverd met een stevige premium essen schacht en een Secure-Ex® schede.

Details:

  • Materiaal: SK-5 medium koolstofstaal kop, Amerikaans essen houten schacht
  • Totale lengte: ongeveer 208,6 cm
  • Kop lengte: ongeveer 47 cm
  • Dikte lemmet: ongeveer 2,4 mm
  • Gewicht: ongeveer 1928 g
  • Incl. zwarte Secure-Ex® schede
  • Cold Steel productnummer: 95BOASK

Klantbeoordeling

Accessoires