vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Tactical Wakizashi Machete Bekijk groter

Tactical Wakizashi Machete

97TKLZ

Nieuw product

De tactical wakizashi machete is gebaseerd op de warrior wakizashi. Het is een sterke machete voor wie een echt Japans zwaard wat te prijzig is. Er is ook een tactical katana machete en een tactical tanto machete verkrijgbaar.

Meer details

69,00 €

Meer informatie

Tactical Wakizashi Machete
97TKLZ

De tactical wakizashi machete is gebaseerd op de Cold Steel Warrior wakizashi. Het is een sterke machete voor wie een echt Japans zwaard wat te prijzig is. Er is ook een tactical katana machete en een tactical tanto machete verkrijgbaar.

.

Met zijn diep gekromde lemmet, geeft hij meer snijvermogen. Hij is voorzien van een full tang, een massief stalen tsuba en een polymeer handvat dat ongelooflijk duurzaam en sterk is.

.

Cold Steel heeft geen kosten bespaard op het handvat, dat het uitzicht van een Japans zwaard heeft met met katoen omwikkeling, fushi en kashira. Maar hier werden enkel moderne materialen gebruikt die niet konden verduren, krimpen en die geen onderhoud vragen.

.

Deze tactical wakizashi machete wordt scherp geslepen in het Cold Steel hoofdkantoor in Ventura, VS en komt compleet met een Cor-Ex schede.

Kenmerken

Gewicht

712 gram

Lemmet dikte

2.8mm

Lemmet lengte

46 cm

Handvat

17,5 cm polypropyleen

Staal

1055 Carbon Steel met zwarte Anti Roest matte afwerking

Totale lengte

63,5 cm

Schede

Cor-Ex™

Klantbeoordeling

Accessoires