vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Tactical Tanto Machete (met schede) Bekijk groter

Tactical Tanto Machete

97TKJZ

Nieuw product

De tactical tanto machete is gebaseerd op de warrior tanto. Het is een sterke machete voor wie een echt Japans zwaard wat te prijzig is. Er is ook een tactical katana machete en een tactical wakizashi machete verkrijgbaar.

Meer details

54,00 €

Meer informatie

Tactical Tanto Machete (met schede)
97TKJZ

De tactical tanto machete is gebaseerd op de Cold Steel Warrior tanto. Het is een sterke machete voor wie een echt Japans zwaard wat te prijzig is. Er is ook een tactical katana machete en een tactical wakizashi machete verkrijgbaar.

.

Met zijn diep gekromde lemmet, geeft hij meer snijvermogen. Hij is voorzien van een full tang, een massief stalen tsuba en een polymeer handvat dat ongelooflijk duurzaam en sterk is.

.

Cold Steel heeft geen kosten bespaard op het handvat, dat het uitzicht van een Japans zwaard heeft met met katoen omwikkeling, fushi en kashira. Maar hier werden enkel moderne materialen gebruikt die niet konden verduren, krimpen en die geen onderhoud vragen.

.

Deze tactical tanto machete wordt scherp geslepen in het Cold Steel hoofdkantoor in Ventura, VS en komt compleet met een Cor-Ex schede.

Kenmerken

Gewicht

539 gram

Dikte

2.8mm

Lemmet lengte

33,3 cm

Handvat

16,5 cm polypropyleen

Staal

1055 Carbon Steel met zwarte Anti Roest afwerking

Totale lengte

49,8 cm

Schede

Cor-Ex™ schede

Klantbeoordeling

Accessoires