Geen producten
T-Q02
Nieuw product
De Gyuto is de Japanse versie van wat we in het westen kennen als het Chef Knife. De naam vertaalt als 'koe zwaard'. Hij was dan ook oorspronkelijk bedoeld om grotere stukken vlees te snijden. Zijn lemmet is gemaakt van 67 lagen damascus met een kern van VG-10.
T-Q02
De Gyuto is de Japanse versie van wat we in het westen kennen als het Chef Knife. Het belangrijkste verschil met de Europese versie is dat de Gyuto gemaakt is met een dunner lemmet en gebruik maakt van harder staal. De naam vertaalt als 'koe zwaard'. Hij was dan ook oorspronkelijk bedoeld om grotere stukken vlees te snijden.
Onze Gyuto is gemaakt van 67 lagen damascus met een kern van VG-10 staal. Hij heeft een typisch Japans gehoekt handvat gemaakt van Palissander (rosewood). Het is een echte presteerder die niet in de keuken mag ontbreken.
Vlijmscherp geleverd.
Totale lengte: 36 cm
Lemmet: 21 cm (7 inch) - 67 lagen - Damascus met VG10 kern
Handvat: 15 cm - Palissander hout
Hardheid: 60±2HRC
Vlijmscherp en roestwerend