Voorwaarden

Uw aankoop

We verkopen enkel items die voldoen aan de hoge Cold Steel eisen. We controleren onze items voor ze naar u toe gezonden worden. Bent u toch niet tevreden, laat het ons weten.

Tel: 032 495/456.990

We kijken met u mee hoe we u best kunnen helpen. Als een mes defect is omwille van een materiaal- of productiefout, zullen we uw mes vervangen. Maar door het strikte controlesysteem dat Cold Steel en wijzelf hanteren, zal dit in principe nooit gebeuren.

Annulatie

Binnen twee weken na ontvangst van uw product, kan u zich bedenken en uw bestelling annuleren of omruilen. Dat geldt niet voor producten die op moment van bestelling niet in stock zijn (backorder items of speciaal voor u bestelde messen). Uiteraard moet het product ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Verzendkosten die gemaakt worden, zijn voor rekening van de klant.

Schade tijdens transport

Als een mes beschadigd bij u aankomt, moet u volgende stappen zetten:

1. Vraag de transporteur om een getekend bewijs dat het pak schade heeft of geopend is. Zonder die handtekening is het erg moeilijk om een tussenkomst van de verzekering te verkrijgen.

2. Meldt ons onmiddellijk dat uw pakket beschadigd is. Stuur beschadigde producten niet onmiddellijk terug. Informeer ons en wacht op verdere instructies. Wij informeren de verzekering.

Disclaimer

Gebruik en misbruik van wapens brengt risico's met zich mee, zoals verwonding, handicap of mogelijk zelfs de dood. Cold Steel producten worden enkel verkocht voor training onder expert supervisie, voor demonstraties, collecties en voor verantwoord gebruik. Controleer uw mes, zwaard of ander wapen voor gebruik. Kijk na of het in goede staat is. Gebruik wapens nooit om te sparren met anderen of voor contact.

De gebruiker neemt alle risico's en verantwoordelijkheid op zich bij het gebruik van wapens.

Prijzen op de website zijn onderhevig aan verandering, zonder voorafgaande verwittiging. Als een prijs veranderd na uw bestelling, maar voor we konden leveren, dan wordt u hierover verwittigd en vragen we u of u de producten nog steeds wil.

Als een product na de standaard bestelpogingen niet kon afgeleverd worden (u was niet thuis), dan contacteren we u om te kijken hoe we u bestelling toch bij u kunnen krijgen. De kosten van verzending zullen opnieuw betaald moeten worden, ook als u gratis verzending kreeg bij uw levering.

Wapens mogen nooit verkocht worden aan personen onder 18 jaar. De producten op deze website mag u bezitten zonder vergunning. Dit betekent echter niet dat je ze overal mag dragen. Vaak is de situatie waarin u zich bevind bepalend of iets mag of niet. Cold Steel producten worden verkocht als verzamelstukken, training of als gebruiksvoorwerp. We suggereren niet dat een mes bruikbaar is voor contact, als wapen tegen anderen of om verwondingen te veroorzaken.

Bestellingen

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de website.

We zullen u zo goed mogelijk informeren over de leveringstijden, maar dat valt vaak buiten onze controle. We kunnen daarom niet verantwoordelijk gehouden worden voor latere levering.

U wordt pas eigenaar van de goederen als de bestelling inclusief de verzendkosten volledig betaald is.

De prijzen op de website zijn inclusief btw en onder voorbehoud van typefouten.

De aangeboden producten zijn onderhevig aan beschikbaarheid.

Een item kan verschillen van de foto's op de website. Deze foto's zijn enkel voor illustratiedoeleinden bedoeld.

Deze voorwaarden vervangen alle voorgaand gepubliceerde voorwaarden.