Recon 1 Tanto Point Satin finish (Limited Edition) Bekijk groter

Recon 1 Tanto Point Satin finish (Limited Edition)

27UT

Nieuw product

Cold Steel heeft een zeer zeldzame Limited Edition gemaakt van de Recon 1. Hij heeft een satin finish S35VN lemmet en is verkrijgbaar in 3 types: tanto, clip en spear point. Dit is de Tanto point.

Meer details

199,00 €

Meer informatie

Recon 1 Tanto Point satin finish
Limited Edition

S35VN staal
27UT

Cold Steel heeft een zeer zeldzame Limited Edition gemaakt van de Recon 1. Hij heeft een satin finish S35VN lemmet en is verkrijgbaar in 3 types: tanto, clip en spear point.

Van elk type worden slechts 400 exemplaren wereldwijd gemaakt. Dat betekent dat dit één van de meest zeldzame Cold Steel messen ooit zijn.

Cold Steel heeft alle exemplaren exclusief verkocht aan een Canadees bedrijf, wat het erg moeilijk maakt voor Europese verzamelaars om ze vast te krijgen .  ColdSteel.be is er na onderhandeling in geslaagd om 10 exemplaren van elk type vast te krijgen voor onze klanten in Europa!

Deze Cold Steel Recon 1 is dun, licht, vlijmscherp en verbazend sterk! Hij is voorzien van het wereldberoemde Tri-Ad lock systeem, wat hem bijna onverwoestbaar maakt en dus ook erg veilig. Dit is een mes dat bruikbaar is, zelfs in erg uitdagende omstandigheden.

S35VN staal

Dit uitzonderlijk sterke S35VN staal is gemaakt in de VS. Dit staal is geliefd bij de makers van hoogwaardige messen omdat het toelaat een vlijmscherpe snijrand te zetten die erg lang blijft. Bovendien is het sterk corrosiebestendig.

Specificaties

Gewicht0.15kg
Dikte lemmet3.5mm
Lemmet lengte10.2cm
Handvat13.6cm G-10
StaalS35VN satin finish
Totale lengte23.8cm

Klantbeoordeling

Accessoires