vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Walkabout Bekijk groter

Walkabout

Nieuw product

Bijna onbreekbare klassieker - ideaal om te wandelen, maar ook voor zelfverdediging

Meer details

49,00 €

Meer informatie

Walkabout

91WALK

De Cold Steel Walkabout wandelstok is veel meer dan een steun voor hen die minder goed kunnen stappen. Zoals elke wandelaar of outdoor liefhebber je zal vertellen, is het ook een ideale toeverlaat op oneven terrein, natte ondergrond en nog veel meer. Daarnaast is het een zeer bekwame tool voor zelfverdediging.

Cold Steel heeft een sterke reputatie opgebouwd met zijn wandelstokken in bijna onbreekbaar polypropyleen. Het werd dan ook tijd om deze klassieker uit de Cold Steel collectie opnieuw uit te brengen in dit sterke polymeer.

De Cold Steel Walkabout is hierdoor sterk, heel duurzaam en impact resistent. In tegenstelling tot hout kan deze wandelstok tegen extreme weersomstandigheden. Hij kan niet splinteren en niet rotten.

Hij is voorzien van een mooie hout structuur wat hem extra grip geeft, terwijl hij toch comfortabel blijft en makkelijk in gebruik én onderhoud.

Kenmerken

Materiaal: Polypropyleen
Lengte: 97,8 cm
Dikte: 2,5 tot 3,8 cm - kop 5,9 cm
Gewicht:740 gram

Rubber dop voor meer grip

Standaard voorziet Cold Steel geen rubber doppen voor deze wandelstokken. Als een extra service voor onze klanten (voor meer grip), voorzien we de mogelijkheid om deze wel bij te bestellen aan 1 euro per stuk. Je kan dit selecteren bij de bestelknop.

Video Cold Steel Walkabout wandelstok

Klantbeoordeling