vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

In prijs verlaagd! Two Handed Great Sword (zonder schede) Bekijk groter

Two Handed Great Sword

88WGS

Nieuw product

Ben je op zoek naar een battle ready en echt indrukwekkend scherp zwaard, dan is the Two Handed Great Sword wat je zoekt.

Meer details

740,00 €

-59,00 €

799,00 €

Meer informatie

Two Handed Great Sword

88WGS

De Cold Steel Two handed Great Sword (88WGS) is het grootste zwaard dat Cold Steel maakt. Maar laat zijn grootte je niet van de wijs brengen. Er is niets onhandig aan dit geweldige zwaard. Het is bijzonder goed gebalanceerd en ideaal voor mensen die wat groter en sterker zijn.

Deze tweehander weegt ongeveer 3kg en heeft een carbonstalen lemmet van een meter lang. In de strijd maakte hij gehakt van lansdragers en zwaarddragers. In het Duits wordt hij 'Gassenhauer' genoemd, wat zoveel betekent als laan vrijmaker. Strijders met de Two Handed Great Sword moesten het pad vrijmaken doorheen de vijandelijke linies.

Om de handen te beschermen is dit zwaard voorzien van een grote handbescherming. Tegelijk is er ook een tweede handbescherming voorzien hogerop het zwaard. Als je op het slagveld plots op korte afstand moest vechten, dan kon dit zwaard op die manier korter gebruikt worden

Het houten handvat is omwikkeld met leder en is voorzien voor een tweehandige grip. Achterop zit een zware stalen pommel, die dit grote zwaard helpt balanceren. Maar die pommel is al een effectief wapen op zich.

Ben je op zoek naar een battle ready en echt indrukwekkend scherp zwaard, dan is the Two Handed Great Sword wat je zoekt.

Kenmerken:

Lemmet: 101 cm - 1055 carbon staal
Handvat: 39 cm - Hout met leder omwikkeld
Totale lengte: 140 cm
Dikte: 5,6 mm
Gewicht: 3104 gram
Geen schede: Dit zwaard werd historisch gezien nooit met schede gemaakt.

Opgelet

Dit zwaard kan omwille van zijn lengte best opgehaald worden.

Video Cold Steel Two Handed Great Sword

Klantbeoordeling