vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Voorwaarden

.

1 Wie zijn wij?

Wij zijn 2doBusiness Group.

We hebben diverse websites:
BushiSwords.com, ColdSteel.be, Cold-Steel.nl, Hanwei.be, ZwitserseMessen.be

Je kan ons zo bereiken:
Bellen: 0495 456 990 of +32 495 456 990 (9-18u van maandag tot zaterdag)
Mailen: info@2dobusiness.com

Wil je graag langskomen?
Dat kan ook, na afspraak, dus bel of mail eerst even
Boonsmolenstraat 13
2490 Balen, België

Btw nummer:
BE0871.780.273

 

2 Toepasselijkheid

Hierin leggen we uit wat je van ons mag verwachten én wat wij van jou verwachten als je bij ons wil kopen of gekocht hebt.

Om te bestellen moet je minstens 18 jaar oud zijn. Zoniet zullen we je bestelling weigeren.

Als je bestelt, dan betekent dit ook dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. Je kan ze altijd op onze website terugvinden. Je mag deze altijd afdrukken, als je dat gemakkelijker vind.

 

3 Ons aanbod

We vertellen je altijd duidelijk wat je koopt. Heb je toch nog vragen, stel ze dan gerust. Als er toch een foutje op onze website staat, laat het ons weten. Dan kunnen wij het snel aanpassen.

Foto's kunnen op uw scherm soms een beetje verschillen van het werkelijke product.

 

4 Onze overeenkomst

Je koopt bij ons in een veilig omgeving. We hebben een goed uitgeruste website én gebruiken een derde partij (pay.nl) om uw betaling te verwerken. Wij zien je betaalgegevens nooit!

Je bestelling is compleet zodra we de betaling ontvangen hebben. Pay.nl zal ons hierover informeren zodra dit het geval is. We aanvaarden Bancontact, Visa, MasterCard, iDeal en overschrijving. Als we een item pas later of niet meer kunnen leveren, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

In je account kan je altijd je bestelling terugvinden.

Je wordt pas eigenaar van de producten, als de bestelling inclusief verzendkosten volledig betaald is.

 

5 Bedenktijd

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen mag je je product terugsturen, maar enkel als het in nieuwe staat is en in een onbeschadigde originele verpakking.

Vul dit formulier in en stuur het naar info@2dobusiness.com. Je voegt dit afgedrukt aan je pak toe samen en vult er het volgnummer op in dat we je zullen mailen.

We betalen je aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van je retour terug. Kosten die jij als klant maakt om terug te sturen, zijn voor jouw rekening.

 

6 Uitzonderingen herroepingsrecht

Sommige artikelen kan je logischerwijs niet terugsturen

  • verbruiksartikelen zoals onderhoudsolie die geopend zijn
  • artikelen die speciaal voor je besteld werden
  • artikelen die custom voor je werden gemaakt of standaard artikelen die werden gepersonaliseerd.

 

7 De prijs

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en onder voorbehoud van typefouten.
Prijzen zijn exclusief verzending.

Als een product niet meer aan een gepubliceerde prijs geleverd kan worden doordat een leverancier zijn prijzen aanpast, onze transportkosten veranderen, of andere redenen, zullen we je hierover informeren. Je hebt dan het recht om je aankoop te annuleren.

 

8 Conformiteit en garantie

We leveren kwalitatieve producten. We controleren uw bestelling voor we deze verzenden. Als er toch iets aan de hand is, dan lossen we dit voor u op. Uw item is gegarandeerd vrij van fabricage of productiefouten. Indien dit toch niet het geval is, dan vervangen bij uw product. Let wel op. Bij custom handgemaakte items is geen enkel item gelijk. Handgemaakt betekent dan ook dat we geen twee identieke producten kunnen maken. Perfectie bestaat hier dan ook niet.

 

9 Levering en uitvoering

We leveren zo snel we kunnen. Meestal is dat binnen 3 werkdagen. Als een product niet op tijd geleverd kan worden, bvb omdat het niet in stock is, dan zullen we je hierover informeren. Je hebt dan de keuze om af te zien van je aankoop en dan betalen we je terug. We laten je weten wanneer we het item wel verwachten of hoeveel we vertraging we verwachten. We zullen je wellicht ook een alternatief voorstellen. Aan jou de keuze.

Als je pakket niet kan afgeleverd worden, dan kan je dit een werkdag later ophalen bij een postpunt. Daar wordt het gedurende 14 dagen voor je bewaard. Daarna wordt het terug naar ons gestuurd. Er zullen dan opnieuw verzendkosten aangerekend worden om het pak opnieuw bij je te leveren.

Messen en zwaarden kunnen niet verzonden worden met verzekering. Maar je kan ook een afspraak maken om ze bij ons op te halen (+32 495/456.990).

 

10 Overmacht

Als we door overmacht niet kunnen doen wat we beloven, dan laten we je dit weten. Zodra de overmachtsituatie voorbij is, lossen we het op. Als het te lang duurt voor je, dan kan je je aankoop annuleren.

Overmacht zijn die dingen die gebeuren buiten onze wil en controle, zoals staking, brand, storingen, vertraging bij de transporteur of leveranciers, ...

 

11 Intellectuele eigendom

Onze website, logo's, teksten, nieuwsbrieven en foto's zijn intellectueel eigendom, ofwel van onszelf, ofwel van onze leveranciers. Je mag ze dus niet kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande toestemming.

 

12 Klachtenregeling

Als er iets misloopt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@2doBusiness.com of via 0495/456.990. Vertel ons wat er mis is, dan kunnen we je helpen. We zijn erg behulpzaam.

We geven je binnen 48u antwoord, behalve in het weekend natuurlijk.

 

Disclaimer

Gebruik en misbruik van wapens brengt risico's met zich mee, zoals verwonding, handicap of mogelijk zelfs de dood. Deze producten worden enkel verkocht voor training onder expert supervisie, voor demonstraties, collecties en voor verantwoord gebruik. Controleer uw mes, zwaard of ander wapen voor gebruik. Kijk na of het in goede staat is. Gebruik wapens nooit om te sparren met anderen of voor contact.

De gebruiker neemt alle risico's en verantwoordelijkheid op zich bij het gebruik van wapens.

Wapens mogen nooit verkocht worden aan personen onder 18 jaar.

De producten op deze website mag u bezitten zonder vergunning. Waar de wetgeving tussen België en Nederland verschilt, is dit aangegeven. Vrij bezit betekent echter niet dat je ze overal mag dragen. Vaak is de situatie waarin u zich bevind bepalend of iets mag of niet.

We suggereren niet dat een mes bruikbaar is voor contact, als wapen tegen anderen of om verwondingen te veroorzaken.
Alle items op deze website zijn bedoeld voor gebruik als werktuig, sport accessoire of voor huishoudelijk gebruik.