vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Tim Wells Signature Series Blowgun (2 delige blaaspijp) Bekijk groter

Tim Wells Signature Series Blowgun (2 delige blaaspijp)

.B625TWZ

Nieuw product

De beste en krachtigste blaaspijp die Cold Steel ooit gemaakt heeft. Naar een ontwerp van primitief jager Tim Wells.

Meer details

82,00 €

Meer informatie

Tim Wells Signature Series Blowgun

B625TWZ
2 delige blaaspijp 150 cm
625 diameter 1,7 mm wanddikte

Tim Wells is één van de bekendste primitieve jagers op de planeet. Hij jaagt met weinig meer dan een speer, een boog, een mes of dus een blaaspijp.

Hij had al veel ervaring met de blaaspijpen van Cold Steel. Toen Cold Steel hem vroeg om een blaapijp te ontwerpen, volledig naar zijn specificaties was dit zijn kans om dé ultieme blaaspijp te maken, de Tim Wells Signature Series Blowgun.

Deze blaaspijp is 150 cm lang, en kan snel en eenvoudig ontmanteld worden. Zo wordt hij bijzonder praktisch om hem in een rugzak mee te nemen. Hij is precies en krachtig in gebruik. De Tim Wells Signature Edition Blowgun is een must voor elke blaaspijpliefhebber.

Gratis darts

Bij de blaaspijp worden 30 darts gratis meegeleverd (20 Razor Tip Broadhead darts en 10 Mini Broad Head darts). Dit zijn proevertjes. We raden dus aan om sowieso onze pakketjes darts te bekijken. Al onze Cold Steel darts passen om deze Tim Wells Signature Series Blowgun.

Opgelet!

De Razor Tip broadhead darts (die bij deze blaaspijp meegeleverd worden) kunnen we niet naar Nederland versturen omwille van de Nederlandse wetgeving.Voor Nederlandse klanten worden deze verwijderd. We versturen wel het volledig pakket naar Belgische adressen of je kan ze hier ook komen ophalen.

Klantbeoordeling

Accessoires