vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

5ft blowgun (blaaspijp 2-delig 150cm) Bekijk groter

5ft blowgun (blaaspijp 2-delig 150cm)

B6255T

Nieuw product

Snelle en precieze blaaspijp in 2 delen (150 cm). Met zijn .625 inch diameter kan hij alle darts van Cold Steel schieten. Deze zijn groter en zwaarder dan de vaak veel kleinere darts van concurrenten. Hierdoor is deze blaaspijp ook op grotere afstanden veel nauwkeuriger.

Meer details

69,00 €

Meer informatie

5ft Blowgun
Blaaspijp 2-delig - 150 cm

B6255T

Dit is een .625 blaaspijp van 5 voet (150cm) in twee delen.

De blaaspijp heeft een lange geschiedenis en dat op veel plaatsen in de wereld. Oorspronkelijk waren blaaspijpen bedoeld als jachtwapen. Sinds de jaren 60 werden ze populair, maar vele hadden geen goede kwaliteit. De J.R. Stupero Company, later J.W. Mc Farlin Company maakte echter sterke aluminium blaaspijpen met een .625 diameter. Cold Steel president Lynn C. Thompson bezit er verschillende en jaagde er zelf veel mee. Toen de mogelijkheid zich voordeed, heeft Cold Steel dit bedrijf gekocht om zelf top kwaliteit blaaspijpen te gaan maken..

Deze blaaspijp heeft een .625 diameter. Daardoor kan ze grotere en zwaardere darts afschieten dan die van andere merken. Daar wordt meestal gebruik gemaakt van .40 of .50 diameters. Door de grotere diameter zijn de darts 20% sneller en kunnen ze tot 3 keer zo zwaar gemaakt worden. Dat zorgt natuurlijk voor een betere nauwkeurigheid op grotere afstand (perfect tot 18 meter) en natuurlijk ook voor een stevigere impact.

Deze blowgun wordt geleverd inclusief alle accessoires (mondstuk, pijltjeshouder, beschermer, ...) en is klaar voor gebruik. Bovendien komt elke blaaspijp met een paar verschillende pijltjes om te testen. Dit zijn uiteraard maar proevertjes, dus vergeet de darts niet bij te bestellen.

Je zal zien dat het schieten met de blaaspijp een heel verslavende hobby is. Veel plezier!

Kenmerken

150 cm
2-delig

Klantbeoordeling

Accessoires