vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Japanse koksmessen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • 109,00 € Je kan online bestellen of ophalen (2490 Balen)

    De Gyuto is de Japanse versie van wat we in het westen kennen als het Chef Knife. De naam vertaalt als 'koe zwaard'. Hij was dan ook oorspronkelijk bedoeld om grotere stukken vlees te snijden. Zijn lemmet is gemaakt van 67 lagen damascus met een kern van VG-10.

    109,00 €
    Je kan online bestellen of ophalen (2490 Balen)
  • 109,00 € Je kan online bestellen of ophalen (2490 Balen)

    De Santoku is het bekendste Japanse koksmes. Het is een veelzijdig mes gemaakt van 67 lagen damascus met een kern van VG-10 staal. Deze santoku heeft een typsch Japans gehoekt handvat gemaakt van Palissander (rosewood). Het is een echte presteerder die niet in de keuken mag ontbreken.

    109,00 €
    Je kan online bestellen of ophalen (2490 Balen)
Toont 1 - 2 van de 2 items