Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Tiger Claw Serrated Edge Bekijk groter

Tiger Claw Serrated

22KFS

Nieuw product

Specificaties:

Gewicht: 145 gram
Lemmet dikte: 3.5 mm
Lemmet lengte: 3"
Handvat: 15,2 cm G-10
Totale lengte: 22,9 cm
Staal: Carpenter CTS® XHP Alloy
Pocket Clip: Tweezijdig bruikbare Pocket / Belt Clip

Meer details

199,00 €

Meer informatie

De Cold Steel Tiger Claw is hét voorbeeld van een goed vouwmes met karambit design. Hij is ontworpen door de welbekende custom messenmaker Andrew Demko en zit vol vernieuwing.

.

Deze Steel Tiger Serrated Edge 22KFS werd gemaakt naar voorbeeld van het originele ontwerp dat Demko voor zichzelf maakte om kabels, touwen enzovoort te snijden. Het ontwerp is gelijk, maar het staal dat Cold Steel voor dit mes gebruikt is premium XHP staal.

.

Hierdoor krijgt de Steel Tiger de tactische snij- en slagkracht van een Filipijns of Indonesische karambit, maar tegelijk het practische van een zeer sterk werkmes.

.

Door de duimplaat, kan dit mes tweehandig en zeer snel getrokken en geopend worden..De Cold Steel Tiger Claw is een typisch voorbeeld van de minimalistische stijl die Andrew Demko gebruikt. Hij heeft een slank US G10 handvat, een matte zwarte aluminium ring en wel het meest belangrijke, hij heeft het nieuwe locking systeem van Cold Steel..Dit is een vernieuwd Ti-Ad lock systeem, dat even sterk is, maar nog vlotter en sneller te openen is.

Klantbeoordeling