Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

In prijs verlaagd! Ti-Lite 6 inch Black (XHP steel) limited edition Bekijk groter

Ti-Lite Black 6 inch

26AGSTX

Nieuw product

Deze Ti-Lite 6 inch is gemaakt naar de stijl van jaren 50 messen. Hij heeft een XHP stalen lemmet met DLC coating.

.

Dit vouwmes is uitgevouwen langer dan 28 cm. Daarom is het niet legaal in Nederland. Het kan wel verstuurd worden naar België of daar opgehaald worden.

Meer details

299,00 €

-30,00 €

329,00 €

Meer informatie

Ti-Lite 6 inch Black XHP staal
26AGSTX

.

De Cold Steel Ti-Lite tactische vouwmessen zijn gestyleerd zoals de klassieke jaren '50 messen. Ze zijn voorzien van een CTS XHP Carpenter stalen lemmet dat vlijmscherp geslepen is. Dit Amerikaanse XHP is een hoogwaardig carbonstaal met veel chromium erin. Het staat bekend omwille van zijn zeer indrukwekkende capaciteit om zeer lang een scherpe snijrand te houden. Het lemmet is voorzien van een DLC coating (diamond like coating) wat het beter beschermd tegen krassen en ook de snijprestaties verbetert.

.

Elke Ti-Lite is voorzien van een clip om het mes makkelijk te dragen. Hij kan op twee manieren gedragen worden. Uiteraard is er de duimknop waarmee je het mes éénhandig kan openen. Daarnaast kan je het mes ook haken achter je broekzak om het supersnel te openen.

.

Het handvat is gemaakt van zwarte G-10, een materiaal dat dit mes een bijzonder goede grip geeft. Bovendien is het licht en sterk.

.

Kenmerken

.
Lemmet lengte: 15,2 cm (6 inch)
Totale lengte: 33 cm
Lemmet dikte: 4 mm
Handvat: Zwarte G-10
Gewicht: 255 gram
met clip

Klantbeoordeling

Accessoires