Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Thompson Voyager (CTS XHP staal) Bekijk groter

Thompson Voyager - Limited Edition

29UXV

Nieuw product

Limited Edition: nummer 0096/2000 met handtekening van Lynn Thompson op de doos. De Cold Steel Thompson Voyager is uitgevouwen langer dan 28 cm. We kunnen hem daarom niet naar Nederland versturen. Hij wordt wel naar Belgische adressen verstuurd of je kan hem hier ter plaatse komen ophalen.

Meer details

184,00 €

Meer informatie

Thompson Voyager

CTS XHP staal
29UXV

Cold Steel President Lynn C Thompson heeft een passie voor mesvechten. Hij traint maar liefst 16 uur per week om zijn technieken te perfectioneren. Uit zijn ervaring heeft hij de Thompson Voyager ontwikkeld.

Deze Thompson Voyager heeft een Vaquero stijl lemmet met een brede buik en terugkerende lijn, net zoals bij een kukri. Het lemmet is volledig gekarteld wat hem geschikt maakt om doorheen ruwe materialen heen te snijden.

De Thompson Voyager is gemaakt van Amerikaans CTS XHP staal. Dit staal staat erom bekend dat het zijn snijrand zeer lang kan behouden. Het lemmet heeft een DLC (diamond like coating) dat het gladder maakt en de snijprestaties verbeterd. Maar DLC staat er vooral om bekend dat het je mes krasbestendiger maakt.

Uiteraard is een mes van dit kaliber voorzien van het welbekende Tri-Ad locking systeem. Dit is zowat het beste locking systeem in de wereld en het maakt je Thompson Voyager een mes dat veel aankan, maar vooral ook veilig is.

Verzamelaars

Deze signature edition Thompson Voyager is een limited editie. Er worden slechts 2000 van gemaakt die elk genummerd zijn op het lemmet. Het doosje is persoonlijk gehandtekend door Lynn C Thompson.

Cold Steel.be is erin geslaagd om allemaal verzamelexemplaren vast te krijgen in de lage nummers (90-103 van 2000). Ze worden verkocht van laag naar hoog. Dus snel zijn is de boodschap.

Kenmerken

Gewicht: 210 gram
Dikte: 4 mm
Lemmet lengte: 14 cm
Handvat: Griv-Ex 17 cm
Staal: Carpenter CTS XHP staal
Totale lengte: 31 cm

Klantbeoordeling

Accessoires