Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

In prijs verlaagd! Cold Steel Storm Cloud 21TU Bekijk groter

Storm Cloud

21TU

Nieuw product

De Cold Steel Storm Cloud geeft je de prestatie van een groot tactisch lemmet in een subtiel vouwmes. Dit is een sterke volbloed!

Meer details

289,00 €

-10,00 €

299,00 €

Meer informatie

Storm Cloud

21TU

Soms zoek je topprestaties, maar tegelijk een subtiel vouwmes dat je overal kan dragen. Precies daarvoor is de Cold Steel Storm Cloud gemaakt. Het is een erg mooie folder met een 3 ½ inch lemmet gemaakt in Amerikaans CPM20CW staal.

In tegenstelling tot de Amerikaanse tanto waar Cold Steel bekend voor is, is de Storm Cloud een gemodificeerde tanto. De punt staat dichter bij het centrum van het lemmet voor een verbeterde nauwkeurigheid en penetratie.

Dit uitzonderlijke mes is voorzien van een G-10 handvat met een zijdezachte bedekking van carbonvezel. Dat maakt dit mes een bijzondere gezel zowel in het dagelijkse leven als bij ourdoor en suvival activiteiten. Vergis je niet, dit is een volbloed mes.

Uiteraard is de Storm Cloud voorzien van het Cold Steel Tri Ad lock, het sterkste en veiligste locking systeem in de wereld. Hij kan eenhandig geopend worden met de Andrew Demko Thumb plate en heeft een clip die zowel voor links als rechtshandig gebruik kan ingezet worden.

Kenmerken

Gewicht100 gram
Lemmet lengte
8,9 cm
Handvat14,3 cm G-10
StaalCPM20CV roestvrij
Totale lengte
20,6 cm

Klantbeoordeling

Accessoires