Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Ranch Boss Bekijk groter

Ranch Boss (Limited Edition)

54VSM

Nieuw product

De Ranch Boss (54VSM) is een zeer gelimiteerd Stockman mes. Hij is 100% gemaakt in de Verenigde Staten in slechts 600 genummerde exemplaren.

Meer details

349,00 €

Meer informatie

De Cold Steel Ranch Boss (54VSM) is een zeer gelimiteerd Stockman mes. Hij is 100% gemaakt in de Verenigde Staten in slechts 600 genummerde exemplaren. Met de Ranch Boss gaat Cold Steel terug naar de sinds lang niet meer verkrijgbare Country Classics series. Maar hij voorzien van de modernste materialen en technieken.

.

De Ranch Boss bestaat uit drie sterke en scherpe messen in CPM-S35VN staal met satijn polijsting. Het handvat is gemaakt van hertenhoorn voorzien van nickel-zilveren bolsters, liners en pins.Dit mes met zijn zeer hoogwaardige afwerking toont snijcapaciteiten die je zelfs zelden ziet in de duurste custom messen. De snijrand van dit mes heeft het potentieel om een leven lang mee te gaan zonder te moeten herslijpen! De Ranch Boss is een zeer intressant mes voor verzamelaars, een prachtig cadeau en een fantastisch mes om elke dag bij je te hebben.

.

Kenmerken:

.
Gewicht: 116 gram
Lemmet dikte: 2 mm
Handvat: 10,8 cm Amber hertenhoorn
Totale lengte: 25,1 cm
Staal: CPM-S35VN

Klantbeoordeling

Accessoires