Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

G-10 Espada L Bekijk groter

G-10 Espada L

62NGCL

Nieuw product

Kenmerken:
 
Gewicht: 247 gram
 Lemmet dikte: 4 mm
 Lemmet lengte: 14 cm
 Handvat: 17,1 cm G-10
 Totale lengte: 31,1 cm
 Staal: 
Carpenter CTS® XHP Alloy met DLC Coating

Meer details

329,00 €

Meer informatie

G10 Espada Large
62NGCL

.

Cold Steel heeft de dingen altijd al anders gedaan dan de rest. Toen iedereen zakmesjes maakte, kwam Cold Steel uit met de indrukwekkende Espada Series. Geïnspireerd door de klassieke Navaja messen uit Spanje, maar in een moderne en krachtige versie, werden deze Espada al snel een sensatie.

.

De G-10 Espada Large (62NGCL) is een gezamelijk ontwerp van Cold Steel President Lynn Thompson en custom messenmaker Andrew Demko. Hoewel hij erg groot is, is hij toch comfortabel te dragen. Met zijn Demko duimplaat is hij zeer snel te openen.

.

Het lemmet van de G-10 Espada Large is gemaakt van premium Amerikaans CTS XHP Alloy staal. Dit super staal is gekozen omdat het kan geslepen worden tot een super fijne en vlijmscherpe snijrand, maar ook omdat het die snijrand zeer lang kan houden. Het is voorzien van een DLC (diamond like coating) om het lemmet nog beter te beschermen en krasvrijer te maken.

.

Dit mes is met de hand geslepen tot een niveau waar ook een chirurg zich zou bij thuisvoelen. Dit geeft het een snijcompetentie waar je je bij zal verbazen.

.

De G-10 Espada Large is voorzien van het supersterke Tri-Ad locking systeem dat bijna onverwoestbaar is. Dat zorgt ervoor dat deze Espada veilig en super krachtig wordt.

.

Deze G-10 serie is beschikbaar in een Large en XL versie. Maar naast deze meer tatical G-10 versie, heeft Cold Steel ook een duurdere Classic Espada reeks in blank staal. Welk type je ook kiest, jouw Espada zal een mes zijn waarover gesproken wordt met collega verzamelaars en gebruikers. 

Klantbeoordeling

Accessoires