Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Bush Ranger Bekijk groter

Bush Ranger

31A

Nieuw product

De Cold Steel Bush Ranger is het perfecte mes voor iedere jager, survival, bushcraft of outdoor fanaat die op zoek is naar een wat lichter mes, maar met topprestaties.

Meer details

224,00 €

Meer informatie

Bush Ranger

31A

Diegenen die al langer fan zijn van de Cold Steel messen, kennen misschien de originele Bush Ranger nog wel. Dit mes met vast lemmet was een sterk mes met een hele comfortabele grip. Uit dit mes haalden we de inspiratie om deze Bush Ranger te maken.

Het resultaat is een vouwmes dat perfect in de hand ligt en niet vermoeid zelfs na intens gebruik. De nieuwe Bush Ranger is dan ook het perfecte mes voor iedere jager, survival, bushcraft of outdoor fanaat die op zoek is naar een wat lichter mes, maar met topprestaties.

Hoewel hij ontworpen is voor hard fieldwork, ga je merken dat deze Bush Ranger erg makkelijk zit in elke jeans broek voor EDC (every day carry). Ook als je graag meerdere keuzes hebt over hoe je je mes wil dragen, ga je hem graag hebben. Hij heeft zowel een tweezijdig bruikbare clip als een lanyard hole. En dank zij de gepatenteerde thumb plate van Andrew Demko weet je dat dit mes erg makkelijk te openen is.

De Bush Ranger is voorzien van het Cold Steel Tri-Ad lock, het sterkste en veiligste lock voor vouwmessen dat er bestaat. Het Sheffield clip point lemmet is 3,5 inch lang en is gemaakt van S35VN staal dat in de VS werd gemaakt.

Deze Bush Ranger ga je graag dragen en zal dit premium mes zal je vele jaren trouwe dienst bewijzen.

Kenmerken

Gewicht153 gram
Dikte4 mm
Lemmet lengte
3,5” - 8,9 cm
Handvat7 7/8" - 12,4 cm G-10
StaalCPM-S35VN
Totale lengte
8 3/8" - 21,3 cm
Cliptweezijdig bruikbare clip

Klantbeoordeling

Accessoires