Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

4 Max 2017 version (CPM-20CV staal) Bekijk groter

4 Max 2017 version (CPM-20CV staal)

62RN

Nieuw product

De Cold Steel 4 Max is een ontwerp van custom messenmaker Andrew Demko. Doel was om het beste zakmes ooit te maken, en dat is met de 4 Max zeker gelukt. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan is de 4-Max wat je zoekt.

Meer details

569,00 €

Meer informatie

4-Max 2017 version (CPM-20CV staal)
62RN

Dit is de nieuwe versie van de Cold Steel 4-Max. De Cold Steel 4 Max is een ontwerp van custom messenmaker Andrew Demko. Doel was om het beste zakmes ooit te maken, en dat is met de 4 Max zeker gelukt.

.

De 4 Max is gemaakt van de beste kwaliteit Amerikaans CPM 20CV staal, een staalsoort welke een bijna perfecte balans geeft tussen duurzaamheid en behoud van de snijrand.

.

Het handvat is gemaakt van Amerikaans G-10. De liners en back spacers zijn gemaakt van getrommeld aluminium. Uiteraard is de 4-Max voorzien van het beste locking mechanisme ter wereld, de Tri-Ad lock.

.

Dit mes is het sterkste mes dat Cold Steel ooit gemaakt heeft. We hebben het getest, misbruikt en daarna het locking mechanisme getest. We hingen er meer dan 360 kilogram aan zonder dat het mes beschadigde.

.

Als je op zoek bent naar het beste van het beste, dan is de 4-Max wat je zoekt. Bovendien is dit mes een absoluut pronkstuk in elke verzameling.

Kenmerken

Gewicht

261 gram

Dikte

4.5 mm

Lemmet lengte

10,2 cm

Handvat

15,2 cm Cool Grey G10

Staal

CPM-20CV

Totale lengte

25,4 cm

Clip

Met clip

Klantbeoordeling

Accessoires