Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Medium Warcraft Tanto Bekijk groter

Medium Warcraft Tanto

13T

Nieuw product

Kenmerken:
 Gewicht: 269 gram
 Lemmet dikte: 5 mm
 Lemmet lengte: 14 cm
 Handvat: 11,4 cm G-10
 Totale lengte: 25,4 cm
 Staal: Carpenter CTS® XHP Alloy met DLC Coating

Meer details

234,00 €

Meer informatie

Cold Steel is al sinds 30 jaar fan van de Japanese Tanto en heel wat messen zijn erop gebaseerd. De Warcraft Series zijn hier de nieuwe modellen in.

.

De Cold Steel Medium Warcraft Tanto (13T) is aanzienelijk dikker dan de meeste messen die je vandaag kan kopen. Met harde versterkte tip, een elegant gekromde snijrand en een stevige constructie uit één stuk, is hij gemaakt voor ongekende prestaties.

.

De Medium Warcraft Tanto heeft een lemmet dat gesmeden is in premium Amerikaans CPM 3-V staal. Hij is voorzien van DLC (Diamond Like Coating) om dit mes een grote weerstand te geven tegen roest en krassen, en tegelijk om de weerstand bij de snede te verminderen.

.

De full tang van deze Medium Warcraft Tanto is omvat met een Amerikaans G-10 met textuur om deze tanto makkelijk en comfortabel in de hand te houden. Tegelijk biedt het handvat een prima grip om het veilig te hanteren.

.

De Warcraft Series is beschikbaar in drie groottes, de Medium, Large en XL. Het zijn zonder overdrijven, de beste kwaliteit vaste tactical messen in de wereld.

Klantbeoordeling

Accessoires