Cold-Steel.nl wordt momenteel verbeterd.
We verwijzen u graag door naar ColdSteel.be

prijzen en voorwaarden zijn identiek

Leatherneck SF (German D2 Steel) Bekijk groter

Leatherneck SF

39LSFC

Nieuw product

Een sterk, combat ready vast mes. Erg populair bij het Amerikaanse leger

Meer details

114,00 €

Meer informatie

Leatherneck SF

German D2 staal
39LSFC

De Leatherneck Series bestaat uit sterke, combat ready vast messen met twee lemmet stijlen. Beiden zijn erg populair bij het Amerikaanse leger en hebben hun kwaliteit al in heel veel situaties bewezen.

.

De Leatherneck SF (Semper-Fi) heeft een mooi clip point lemmet. Het is hol geslepen met de hand waardoor hij zeer scherp is. De Leatherneck Tanto heeft een typisch tanto lemmet met versterkte tip voor extra kracht en duurzaamheid.

.

Beide zijn gemaakt van Duits D2 staal en afgewerkt met een niet reflecterende, zeer krasbestendige DLC laag (Diamond Like Coating).

.

Om de hand te beschermen is elke Leatherneck voorzien van een superieure stalen handbescherming. De handvaten zijn gemaakt van Kray-Ex met diep reliëf voor een optimale grip. Het handvat eindigt in een dikke stalen cap dat al een wapen op zich is en ook kan doorgaan voor een hamer in noodgevallen.

.

Om de Leatherneck veilig en comfortabel te dragen is hij voorzien van een sterke en veelzijdige Secure-Ex schede die zowel links als rechts gedragen kan worden.

Kenmerken

Gewicht: 346 gram
Lemmet dikte: 5 mm
Lemmet lengte: 17,2 cm
Handvat: 12,7 cm Griv-Ex™ & Kray-Ex™
Staal: Duits D2 Steel met DLC Coating
Totale lengte: 30,5 cm
Schede: Secure-Ex®

.

Leatherneck Video

Klantbeoordeling

Accessoires