vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

4ft Blowgun (blaaspijp 120 cm) Bekijk groter

4ft Blowgun (blaaspijp 120 cm)

B6254

Nieuw product

Dit is een .625 blaaspijp van 4 voet (120cm) in één stuk.

Meer details

59,00 €

Meer informatie

4ft Blowgun

B6254P

Dit is een .625 blaaspijp van 4 voet (120cm) in één stuk.

De blaaspijp heeft een lange geschiedenis en dat op veel plaatsen in de wereld. Oorspronkelijk waren blaaspijpen bedoeld als jachtwapen. Sinds de jaren 60 werden ze populair, maar vele hadden geen goede kwaliteit. De J.R. Stupero Company, later J.W. Mc Farlin Company maakte echter sterke aluminium blaaspijpen met een .625 diameter. Cold Steel president Lynn C. Thompson bezit er verschillende en jaagde er zelf veel mee. Toen de mogelijkheid zich voordeed, heeft Cold Steel dit bedrijf gekocht om zelf top kwaliteit blaaspijpen te gaan maken..

Deze blaaspijp heeft een .625 diameter. Daardoor kan ze grotere en zwaardere darts afschieten dan die van andere merken. Daar wordt meestal gebruik gemaakt van .40 of .50 diameters. Door de grotere diameter zijn de darts 20% sneller en kunnen ze tot 3 keer zo zwaar gemaakt worden. Dat zorgt natuurlijk voor een betere nauwkeurigheid op grotere afstand (perfect tot 18 meter) en natuurlijk ook voor een stevigere impact.

Deze blowgun wordt geleverd inclusief alle accessoires (mondstuk, pijltjeshouder, beschermer, ...) en is klaar voor gebruik. Bovendien komt elke blaaspijp met een paar verschillende pijltjes om te testen. Dit zijn uiteraard maar proevertjes, dus vergeet de darts niet bij te bestellen.

Je zal zien dat het schieten met de blaaspijp een heel verslavende hobby is. Veel plezier!

Klantbeoordeling

Accessoires